Υλικά 2 στήθη κοτόπουλου, χωρίς δέρμα 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1/3 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη 3/4 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη, μοιρασμένο 1/2 κιλό ζυμαρικά fusilli 3 αντζούγιες, ψιλοκομμένες 3/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα 1 κ. γλ. μουστάρδα 1 κ. σ. χυμό λεμονιού 1 κ. σ. ξύδι από λευκό κρασί 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα 1 κεφάλι μαρούλι, χοντροκομμένο 2 κ. σ. παρμεζάνα, για το σερβίρισμα 2 φλ. τσαγιού φρέσκο ψωμί σε κύβους 4 κ. σ. ελαιόλαδο, μοιρασμένο 1/2 κ. γλ. αποξηραμένα ιταλικά βότανα Αλάτι, ανάλογα με τη γεύση Πιπέρι, για γεύση Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Ανακατέψτε το ψωμί σε κύβους με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, 1/2 κουταλάκι του γλυκού ιταλικά μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τη γεύση. Ψήστε το ψωμί για 15 έως 20 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό και χρυσαφένιο και στη συνέχεια αφήστε το στην άκρη να κρυώσει. Μεταφέρετε τα στήθη κοτόπουλου σε ένα μικρό ταψί και αλείψτε τα με 1 κουταλιά της […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.